John Lewis, Sheffield: Comms Room and Admin Hub Relocation John Lewis, Sheffield: Comms Room and Admin Hub Relocation John Lewis, Sheffield: Comms Room and Admin Hub Relocation John Lewis, Sheffield: Comms Room and Admin Hub Relocation

John Lewis, Sheffield: Comms Room and Admin Hub Relocation

Posted: 18/02/2020
John Lewis, Sheffield: Comms Room and Admin Hub Relocation

John Lewis Sheffield, formerly Cole Brothers, department store has been trading on the Barkers Pool site since 1963.

Lateral Architecture has been invited to provide architectural support services for the internal relocation of the Comms Room and number of Back of House Management functions.

Activities include on site surveys, defining the scope of works, ensuring technical compliance, and support procuring the building contract. We are delighted to be able to grow our relationship with the John Lewis Partnership to include Lateral Architecture!

CIBSE Award CHAS Altius Altius Avetta ASC The Security Insitute ASIS Architects Registration Board